Biljni čaj od mlade konoplje i nane rinfuz

1.200 RSD

Nana i konoplja su savršeni partneri u borbi protiv respiratornih infekcija, a osim toga imaju umirujuće dejstvo na nervni sistem, pomažu regulaciji probave i funkcionisanju bubrega. 

Čaj od konoplje i nane možete piti u bilo koje doba dana, a ako imate problema sa nesanicom preporučujemo vam da ga isprobate pre spavanja.

Konoplja koja ulazi u sastav čaja ima manje od 0,2% THC-a.

Težina: 40g +/- 3g

Nema na zalihama

Obavesti me kada proizvod postane dostupan.

Sastav

Ovaj aromatični čaj sastoji se od pažljivo biranih listova i cvetova konoplje i nane. Delovi biljaka su ručno brani i sušeni na prirodan način. 

Način upotrebe

U šolju sipajte kasičicu čaja, a potom sipajte oko 2dl vrele vode. Posle 5 minuta procedite i uživajte u ovom ukusnom i zdravom napitku.

Benefiti korišćenja čaja od konoplje i nane

Kombinacija konoplje i nane je idealna s obzirom na lekovita svojstva koja imaju obe biljke.

Čaj od konoplje i nane vam može pomoći u očuvanju zdravlja jer deluje blagotvorno na respiratorni sistem i sistem organa za varenje i unapređuje imunitet uopšte.

Efekti koje ima na smanjenje stresa su veoma snažni i ono što je posebno važno u ovoj situaciji – rezultate možete osetiti brzo. 

Popijte šolju čaja pred spavanje i vaš san će biti mnogo kvalitetniji bez obzira na to kakav vam je bio dan i koliko ste bili pod stresom. I konoplja i nana umirujuće deluju na nerve i opuštaju ih. 

Konoplja koja se upotrebljava za proizvodnju čaja ima veoma mali procenat THC-a (ispod 0,2%) i zato je legalna, dozvoljena i veoma korisna za korišćenje u ove svrhe.

Način čuvanja čaja

Potrebno je čaj čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Biljni čaj od mlade konoplje i nane rinfuz“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *